Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5522

Lagt til: 06 aug 09, 09:17

Opprinnelig postet av Topscorer

Tror faktisk at Runar H har et poeng her. All den negative fokuseringen som han, styrene og ikke minst Grønnis er utsatt for her på supporter.net er direkte ødeleggende for FFK. Hvordan skal de forsvare seg mot disse innleggene? Hvorfor kommer ingen på medlemsmøter eller årsmøter og tar opp diskusjonen der?

Det å gjemme seg bak et nick blir ganske feigt når man  beskylder folk for alhoholisme, arroganse, uduglighet osv.

Et spørsmål til moderator og Holters; Er vi tjent med slike destruktive og injurierende innlegg? Gavner det FFK? Er det på denne måten vi er med på å løfte klubben fram og opp? Hva tjener S.net på å sjikanere folk i klubbapparatet?

Selvfølgelig er det negativt med mye kritikk for de som får kritikken , men det er også viktig at noen står opp og er kritiske.

På forrige generalforsamling ble det stilt spørsmål fra salen om hvordan det kunne ha seg at TKK sluttet så raskt. De ansvarlige hadde ingen kommentar, noe som er naturlig og selvfølgelig. Ettersom dette hadde grobunn i en intern konflikt så kan jo ikke arbeidsgiver gå ut offentlig å si noe om dette. Da hadde de enten måttet uttale seg negativt om en ansatt(Grönhagen) eller en tidligere ansatt(TKK).

Nå fremstår vel ikke "Holters", eller andre av de som skriver på ffksupporter.net(tenker da ikke på forumet), som mer anonym enn en journalist fra F-B eller andre medier, og kan derfor ikke se at han faller inn under denne kritikken fra Henriksen.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340