Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 04 aug 09, 22:12

Lucas ryktes å være på vei tilbake til Brasil, har på ingem måte slått til i Lpool...Sats heller på scouser nm1 Spearing i innbytter/utfordrer rollen til mascherano.

Alonso har levert transfersøknad så når real byr 300mill kan vi ikke si nei. Det er vanvittig mye penger sett opp imot de største overgangene gjennom tidene, men blir lite sammenliknet med hva ronaldo og kaka kostet. Jeg mener faktisk Alonso var like viktig for pool som ronaldo for manu, og kaka for milan. Kun Gerrard er viktigere.

Salget av Arbeloa er mer uforståelig, endelig hadde vi fått inn en reell utfordrer til Alvaro i Johnson, og i tillegg ville Arbeloa (som er en god spiller som kan PL godt nå) vært backup over hele forsvarslinja, som per dags dato er noe tynn med Hyypia ut, og skadeplagede Aurelio, samt Dossena også på vei ut....Samt fikk vi kun vekslepenger for Alvaro, kunne liksågodt forsvunnet på bosman...Degen (ja han har hatt et skademareritt) er ikke god nok for toppen i PL og CL...

Håper vi nå henter minst 1 sentral midtbanespiller hvis vi satser videre på 4-2-2-1-1(4-5-1), eventuelt kjøre Gerrard ned og ny spiss inn (Villa).

Håpet på hback, sentral midtbane, spiss og ving - kun fått Johnson...Ser gjerne Villa og Robben inn nå...Ikke Cattermole etc...

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f