Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 04 aug 09, 18:36

Når det gjelder Barsoms prestasjoner i år, er vi nok enige tomroar. Men jeg mener likefullt at folk på tribunen i Fredrikstad er ekstremt dømmene gjerne etter saueflokkprinsippet. Men nå har jeg kanskje bidratt stortt til å dra denne tråden litt langt bort fra utgangspunktet at  jeg skal prøve å vinkle den mot topic igjen, og det som egentlig er hva jeg brenner for i denne diskusjonen:

- - - - 

 
Først vil jeg spørre dere pep:  (Hvis noen av piperne leser dette da?)
Hva er målet deres? Hva ønsker dere å oppnå?

At Barsom ble pepet på FØR han kom inn på banen er jo ikke unikt i på Fredrikstad stadion. Vedbjørn Hagen, Håkan Söderstjerna, Multaharju, Øyvind Hoås, Fofana, Andreas Tegström, Abgar Barsom. Vedbjørn Hagen er kanskje et av de mer drøyere eksemplene. Husker fra gamle stadion da han skal byttes inn, står klar på siden og ivrer etter å gjøre sitt beste. Tror virkelig han ble motivert av å høre 3000 mennesker på hovedtribunen sukke...

Som supporter - altså støttespiller - av et lag har man i mine øyne både rettigheter og plikter. Dog uskrevne, men slik jeg ser det, snakker vi om:

Rettigheter:
 - Man kan mene hva man vil om spillere, trenere og ledere. Man må gjerne ytre disse meningene til andre også, enten det er i aviser, på nettet, i ulike sosiale sammenhenger eller om man bare stiller seg på en tom ølkasse et sted i byen og prater til de som vil høre på. Man kan godt hate enkeltspillere om man vil, eller mene at treneren er ubrukelig.

Plikter:
Når det laget man er supporter av spiller kamp, så prøver man å støtte laget. Hva som ligger i begrepet støtte er forskjellig fra person til person (ref.: andre diskusjoner her inne), men det kan da ikke finnes en sjel som seriøst mener at å pipe på en spiller før han kommer inn er å støtte laget? Tror man at dette skal motivere til innsats? Da er man etter mitt syn enten totalt uvitende om mennesket psykologi eller så har man hatt en litt uheldig bakgrunn á la det kanogvetalt snakker om tidligere i tråden. Uansett hvor lite man liker spilleren, uansett hvor dårlig man mener denne er og uansett hvor feil man mener det er at treneren setter ham inn... Er det ikke best for laget om denne presterer minst mulig dårlig? Svaret er innlysende. Da støtter man denne spilleren. Så tar man det negative etter kamp, enten på forumet, på jobben eller på den tomme ølkassa i gåta.

Selvfølgelig har hver eneste en som betaler inngang på stadion rett til å pipe på akkurat hvilken spiller man vil. Men kall deg for svingende ikkeFFK- supporter. Da er man tilskuer.

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f