Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 03 aug 09, 12:53

Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Direkte flaut var det å registrere buingen mot Barsom igår, tidligere har det også blitt gjort mot andre Fredrikstad-spillere. Hvem er dere, hva er målet? Det er 10 minutter igjen av kampen som må vinnes, og dette er bidraget fra en andel av tilskuerne. Dette skjer antar jeg fra folk som kritiserer spillere, trenere og ledelse i FFK-systemet dag og natt bl.a. her på forumet. Dette er et valg dere tar bevisst, samtidig kritiseres Runar Henriksen selv nå to månedere senere for "Lotto"-uttalelsen. Hvor er dømmekraften deres og hva ønsker dere?

Her på FFK-syternes nett går det 19 negative innlegg på 1 positivt. At dere orker å engasjere dere med så mye negativitet, hvis målet er forbedring, hvorfor ikke bruke noe av denne energien posiutivt for FFK istedet?

Hadde med meg en utenbys fra igår, han hadde hørt så mye positivt om FFK publikum og stemning, men syntes dette var merkelig. Registrerer nå i tillegg at en "Holters" klager over speakerens innsats igår og får hordene med seg på dette. Var vi ikke på samme kamp igår, det var jo f.... meg helt dødt på tribunene med unntak av PH-feltet før speaker grep inn lovlig eller ulovlig, men det hjalp!! For de som sto noe igjen igår så var det tydelig at spillerne satte pris på at hele stadion til slutt backet opp. Kanskje speaker Duenes ble matchvinneren igår?

Matchvinnere ble uansett ikke de som buet ut Barsom - dere er en skam for Fredrikstad publikummet og fortjener overhodet ikke et lag som spiller i øverste divisjon.

 

Applaus!

Hvorfor skal allt være så korrekt og voksent til en hver tid ? A-4 modellen passer ikke for alle, Både Duenes og han nye (husker ikke navnet) gjør vel en ok speaker-gjerning.

Dårlig gjort å bue ut Barsom når han kommer inn, vi bør vel heller motivere ham da. At publikum i frustrasjonens øyeblikk i kampsituasjon buer ut en spiller har jeg mer forståelse for.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f