Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 03 aug 09, 11:54

Synes det var på tide med skryt her inne og, altfor sjeldent gjør vi det, mens vi er veldig gode til å klage når det er noe feil.

Personlig så mener jeg at ting tyder på at Aune vokser med oppgaven. Det krever mot de grepene han gjorde ifbm kampen mot Viking.

Han satt kapteinen Barsom på benken og lot han kun spille siste 12 min var det vel, og det var vel fordi Celco hadde løpt seg tom kunne det se ut som.

Det kan vise seg å være ett smartere valg enn det jeg etterspurte i en annen tråd her, nemlig å sette han helt ut av laget. Så faktisk ut som Barsom i alle fall prøvde å få til noe de min han var på banen. Han fikk seg en vekker, men uten at det demotiverte han helt, noe det å bli satt helt ut av laget kunne gjort. 

Videre ser det jo ut som han har de "leder-egenskapene" vi alle har etterlyst, nemlig det å kunne være en samlende og motiverende trener. For makan til omslag fra Lech-kampen skal man lete lenge etter, det er jo kun 3 dager senere og laget fremsto som ett HELT annet lag. Selvfølgelig er det langt opp til fjorårsnivå, men innsatsen er der, pasningsspillet nærmer seg og vi holdt jo faktisk nullen også. Og selv om man ser Kenny er god, så er det forsvaret og det høye presset fra 1. forsvarer som var størsteparten av grunnen.

På toppen av det hele så klarte vi å holde på en ledelse i nesten 2 omganger, det er vel neste for rekord å regne for FFK. Dette mener jeg vi klarte fordi vi Aune mante på gutta at de ikke skulle legge seg bakpå og forsvare ledelsen, men at de skulle være aggressive og gå for å punktere kampen uten å ta for stor risiko. At vi på slutten ble passive skyldes nok, og det sa Aune også, at gutta ble slitne pga tett kamp-program.

Dette mener jeg også er nye og gode takter for FFK, vi har nesten konsekvent tideligere lagt oss med 9-mann i forsvar så fort vi har fått en ledelse. Og nesten alltid fått mål i mot, som har resultert i at vi har måttet jage ett seiersmål. Det skal ikke skje på hjemmebane mener jeg. Nå håper jeg ikke denne måten å agere på er ett engangstilfelle, men en ny trend på hjemmebane.

Så alle ære til Aune og Jocke for bra jobb! For å ikke snakke om gutta på banen som viser at de ønsker å snu dette.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340