Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 03 aug 09, 11:16

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av Magnum

(Om å sende "hovedsakelig andrelags- og juniorspillere (...) til returkampen i Polen").

Tøys.

Deg om det.

Opprinnelig postet av Asgeir

Den eneste måten vi kan komme unna europaspill med nogenlunde ære i behold er ved å forsøke å spille god fotball og gjøre en god kamp i Poznan.

I prinsippet er jeg enig. Og i "vanlige" år ville jeg sagt akkurat det samme. Men for det første trur jeg at toget for "nogenlunde åre i behold" gikk ca. et kvarter uti den første kampen, og for det andre ønsker jeg full fokus på serien og ingenting annet resten av året.

Sesongen er egentlig ødelagt allerede. Gleden fra i fjor er avløst av krangler, intriger, ny (men altfor velkjent) frustrasjon og ny (men altfor velkjent) bånnstrid i år. Europacupen ble i realiteten ødelagt da vi trakk Lech Poznan - et relativt "uinteressant" (ukjent for det jevne publikum, generer liten interesse og ingen inntekter) og samtidig altfor godt lag. (Ikke for det - en har ikke nødvendigvis trengt å ha et godt lag for å slå FFK i år).

Jeg skulle gjerne trudd på muligheten for å komme fra dette med æren i behold og at det kunne bli en god kamp, men jeg klarer ikke. Benytt heller muligheten til å gi "reservene" og juniorer litt god matching på et nivå de aldri kommer til å oppleve i Norge.

(Nå trur jeg jo selvfølgelig ikke at dette kommer til å skje. Du får det nok som du vil, Asgeir - med hensyn til hvilket lag vi sender, i hvert fall).

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f