Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ketoyo

Juniorspiller

Ble medlem: 22 jan 04
Innlegg: 157

Lagt til: 02 aug 09, 23:19

Piping  på egne spillere skal ikke forekomme. Jeg har fulgt flere landskamper på Ullevål og sett hvordan hjemmepublikum gjør sitt beste for å psyke ned egne spillere - og vi taper som kjent ofte hjemme med landslaget.

En god kamerat i apeberget flirer av hvordan Plankehaugen synger av full hals selv om VIF slår dem; "de er glade uansett hvor dårlig det går", flirer han. Ja, det er nettopp denne positive holdningen som har gjort Stadion til en festning, og som tidligere har gjort FFK til et av de sterkeste hjemmelagene i serien.

Vi har slitt en hel generasjon nede i seriesystemet, og forventningene har vært lave gjennom mange år. Vi er rett og slett ikke vant til å vinne noe. Da er det lett på være positiv og glede seg over at man tross alt er i eliteserien, og at vi har gjort det stadig bedre, skritt for skritt, helt siden vi rykket opp fra 2 divisjon.

En bønn til alle dere som ikke tåler motgang: hold dere hjemme eller hold kjeft! Vi trenger IKKE publikum som synger mot egne spillere, trenere eller andre tilknyttet støtteapparatet.

La oss støtte laget og spillerne selv om noen skulle ha en dårlig dag.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f