Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

xclusive

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 02 aug 09, 22:34
Endret: 02 aug 09, 22:51
Endret av: xclusive

Jeg gir så blanke f... i hva speaker gjør så lenge FFK vinner. Om det er det som skal til får å få PH til å synge så åpner jeg armene for at dette skal fortsette. Vi har hatt mange tilsvarende situasjoner og diskusjoner tidligere. Den gangen handlet det blant annet om trommer, sambaorkester og klappere. Alt som er med på å sørge for at stemningen blir bedre i dette gravfølget sier jeg hurra til.

... men det jeg synes er forkastelig i denne situasjonen er at de som klager ikke har åpnet gapet for i det heletatt å rope eller synge. Se kampen hjemme på glaneboksen om dere blir plaget av engasjement. Om alt skal være så "rent" på stadion, skulle alle de snømenna som sitter på tribunen vært bortvist. Kampen mot Lech Poznan var en fryd å se, bedre stemning har det aldri vært. Da snakker jeg selvfølgelig fra bortesupporternes side. Der har virkelig PH og alle andre sytepaver noe å lære av. Slossing er jeg mot, men engasjement er noe helt annet enn de møkkete greine PH har holdt på med i det siste.

Så en lite oppfordring til dere som klager over Duenes. Om dere synger istedet for å sitte å klage, slutter nok Ole å oppfordre til heiarop.

Dere tar dere selv litt for høytidlig, dere bare klager over ting...

---------------------------

Please help us consider the environment - do you really need to print every e-mail?
www.xclusive.name


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f