Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 31 jul 09, 10:57

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Vi tapte da ikke kampen i går fordi spissene ikke scorer mål? Når Lech scorer etter 10 min er det så godt som kjørt, og når det står 0-3 etter 25 min så er det hele over. Det handelr om at alle må stå frem å ta duellene på dødball i begge ender av banen.

Det er greit å ha en blanding av eldre erfarne spillere og unge fremadstormende. Fordelen med rutinerte spillere er at de presterer jevnt, har erfaring og spiller med pondus. Når Kvisvik, Wehrman og Barsom spiller som i går, og mot Aafk, så viser de ikke noe av dette og da bør de etter min mening være historie. Vi snakker her om noen av de dyreste spillerne i klubben. Jeg tror jeg har mine ord i behold hvis jeg sier at Gashi løp ti ganger så langt som Wehrman i går.

Jeg tror absolutt du har dine ord i behold når det gjelder Gashi/Wehrman. Og nei vi tapte ikke kampen pga spissene. Men det har jo vært spillt kamper før i sesongen også da. Jeg mener det er galt å basere så mye på den kampen som ble spillt igår, for den kampen hadde vi tapt med fjorårslaget også. Polakkene var såpass mye bedre enn FFK så hvis vi skulle hatt noen mulighet her måtte vi spillt mye mer kynisk enn det vi gjorde. Lagt lavt å ventet på motstander og angripe hurtig når vi fikk muligheten (les drillo). Hvis det hadde ført til verdens kjedeligste kamp og 0-0 so be it, da hadde vi ihvertfall kunne dra til polen med et snev av håp. Barsom og Wehrman har spillt svakt nok over hele sesongen til at jeg kan være enig med deg, men å kaste Kvisvik på dør etter to svake kamper mener jeg blir feil.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340