Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 21 jul 09, 22:09

Opprinnelig postet av Anne

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Når keepertabber og svakt feltarbeid er på vei å sende oss rett ned i adeccoen må det gjøres grep. FFK har virkelig turt og satset. Desverre har det ikke blitt levert hva en må forvente på dette nivået. Nå får vi inn en keeper som forhåpentligvis kan løfte hele laget, vi så hva Øhrlund betydde, vi så hva Myhre betydde i noen få kamper. Dette er ett lån på 3 mnd, så dette må Staw tåle. Så får vi håpe han kommer sterkere tilbake og blir den keeperen vi håper på....

Ja de fikk sølvet, og før øhrlund kom inn lå de på søvplass, sågar på gull en serierunde. Og ja enig i at mye kunne vært bedre, men det som har skjed nå vil svekke både Erik og lasse.

Se deg selv så kraftig degradert på jobben så skjønner du det, du ville aldri hatt tillit til din bedrift igjenn og ville ønsket deg bort, redd det kan skje her også..

Fotball på øverste nivå er ett kynisk spill. Vi har da andre unggutter i stallen enn keeperene også. Hadde Elvestad spilt istedenfor Wehrman, Trulsen istedenfor Gardar, Becken istedenfor Vidar osv, ville alle fått bedre matching og utviklet seg raskere. For FFK vil det være fatalt å rykke ned, som for mange andre, og det vil vi gjøre hvis personlig utvikling for unggutter er absolutt viktigst.

   Aalesund fikk vel også kritikk ifjor da Rekdal skippet Lie, men det reddet antagelig med stor sansynlighet plassen deres i Tippeligaen. Ja, spissene har heller ikke levert. Og, ja det er sikkert ikke hyggelig å stå bakerst å se spissene sløse med sjansene. Antagelig like lite hyggelig som det er for spissene å se langt mindre målsjanser gå inn i den andre enden....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340