Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 20 jul 09, 12:59

Opprinnelig postet av keiko99

Til KeJ: vi missbruker sjangser.. rart du ikke ser det da Wink

ja vi fikk en keeper, men jeg kan ikke se det er løsninga på alt. ja han ble banens beste da FFK tok i mot lyn, men hvem skal skåre om han slipper inn mål ?

kommer måla lettere av at vi for en sånnen keeper ?

blir alle bedre av dette ?

Hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle la meg provosere av deg Keiko, men jeg tror fanken ikke jeg har styrke nok til det.

Ta på deg sko, gå en runde rundt huset og kom inn og gå gjennom postene dine, du må vel skjønne at du provoserer på deg gråstein med enkelte av postene dine?

Ingen her som sier at alt blir bedre med ny keeper, ingen som ikke ønsker seg ny spiss heller, men de flere av oss poengterer er at keepersituasjonen i klubben p.t ikke har vært optimal. Ved å få inn en keeper som kan vise til gode resultater og relativt stabilt spill over tid, ja så har man skaffet seg en trygget i de bakre rekker som frem til nå i år har vært fraværende.

Jeg har tidligere påpekt at Piroja har virket mer rusten enn tidligre i år, personlig er jeg helt overbevist om at det skyldes samarbeidet i bakre firer. En god keeper har overblikk, han kan dirigere spillerne med jernhånd. De to urutinerte keeperne til FFK har dessverre ikke den myndigheten pr dags dato og har i mine øyne mer enn nok med å tenke på seg selv, så jo jeg tror at mye kan være løst med en autoritær keeper bakerst, en som kan piske fireren og midtbanen litt rundt, få de til å plassere seg korrekt osv.

Terje Svendsen, en god gammel traver, var en sånn keeper som dirigerte fra spissene på topp til bakerste mann. For en pondus og autoritet. Tar du en prat med Jerry så kan han også fortelle deg litt om dette...

---------------------------

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f