Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 18 jul 09, 17:37

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Jeg tipper Anne er keeper selv jegCool

Traff spikeren, men er nok verken lasse eller erik,

Kan heller ikke skjønne at hvem jeg er er vesentlig, og om dere ser hva jeg skriver om de respektive så vil kanskje enkelte av dere se at jeg muligens har litt greie på det, i motsettning til patrioten som kun har en mening om at eventuelt spilere er dårlige uten og kunne si hva de har gjort feil, hva de burde ha gjort annerledea, ikke hvordan de er plassert i forhold til ball, hvem de er innom på veien, avstander, hvor returer går, eventuelt hva som skjer om de ikke går i felt. Står de på riktig ben, er de i bevegelse et annet sted.

Som jeg har skrevet tidliger, kom med det konstruktive så tar jeg en diskusjon, men gidder ikke diskutere me de som kun kaommer med meninger som går ut på at en ikke liker person.

Sitterer patrioten : Lasse er bare dårlig,

 En litt merkelig påstand da de fleste andre i fotballnorge ser han som et av de største talentene i landet. om du kommer og forteller hva han gjør galt det samme gjelder Erik. ja da skal jeg ta en diskusjon med deg men ikke på det grunnlaget du utaler deg. Det blir bare tåpelig.

Så om du ser bort fra de feilene som de gjør grunnet alder og lite rutine på dette nivået så kan du kanskje fortelle meg hva begge har gjort galt i kampene???  Det greier du nemelig ikke for til det er kompentagsen på keepere for dårlig..

Slett om dere vil, nå fikk jeg sagt det, men dette gjelder alle som kommer med kritikken, ta diskusjonen på det konstruktive.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f