Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 18 jul 09, 11:06

hmm,

Synes det blir helt feil det du skriver. Skal vi kaste råtne egg på ledelesen i LO og da eller. De tjener 5-8 ganger mer enn en de fleste av medlemmene sine. 

Man kan ikke bebreide en lønnstaker for å prøve å tilriste seg mest mulig lønn til seg selv. Jeg hadde gladlig tatt imot en slik lønn hvis noen hadde vært dum nok til å tilby meg det. Det hadde vært med å trygge fremtiden til meg og min familie, og det er tross alt viktigere enn FFK for de fleste av oss.

Når det er sagt så er jo FFK som har kommet til de i ledelsen og vil "kjøpe" de. Dermed må de jo toppe lønnen de har fra før. Om de er verdt pengene, ja det vet jeg ikke men det er det jammen mange av spillerene som ikke er og.

Det er fullt mulig i ledelsen er "ubruklige idioter" som du skriver, noe jeg tviler på, og jeg vil i alle fall gi de ut 2009 for å se hvordan resultatendringen blir i forhold til 2008. Det er jo ikke de som sitter i ledelsen nå som er skyld i pengegaloppen som rår i FFK og resten av klubbene i europa som går dundrende underskudd. Det er faktisk svært få eliteklubber i europa som går overskudd. Synes faktisk det virker som dagens ledelse i FFK tar tæring etter næring mye mer enn hva tidligere ledelse har gjort, og at vi er på god vei. 

Dette går imidlertid utover den sportslige satsingen og da syter alle vi supportere for det og ;) Ikke lett å være ledelse eller spiller i FFK. Da er det atskillig lettere å være "back-seat driver" eller supporter kalles det og;)

Det jeg synes ER helt på jordet i norsk fotball, er mangelen på prestasjonsbasert del av lønna. Slik som det er i de fleste lederstillinger i norge. Man har en fastlønn pluss en prestasjonsbasert del av lønnen. Men fotballspillere og administrasjon i klubbene får jo samme lønn uansett hvor dårlig de gjør jobben. De trenger jo ikke engang å anstrenge seg. Oppmøte holder.

Hadde man hatt større del av lønnen som prestasjonsbasert hadde garantert prestasjonene blitt bedre. De aller fleste jobber faktisk ikke hardere enn man må for å få beholde jobben hvis vi ikke tjener ekstra på det. Unntakene finnes det vet jeg, men de er ikke mange. 

Hmmm, jeg har tydligvis ferie, for det her innlegget ble langt;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340