Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 15 jul 09, 21:38
Endret: 15 jul 09, 21:38
Endret av: FFK pra sempre

Til dels enig, men det med overblikk mener jeg har en sammenheng med angrepsplan og samspill, dvs hvis du vet hvor medspillerne dine skal løpe trenger du ikke å ha øyne som midtbanespilleren Myggen hadde.
Når Gunnarson fikk ballen, visste han hvordan Nannskog ville ha den og slo nærmest blindt.  Det samspillet har ikke vi fått til i år, og det er ikke kun Everton sin skyld.
Og det kan selvfølgelig trenes inn, det var jo bl.a. dette noen av oss kritiserte Grönis for i vinter, når Stabæk drillet 11'rens sampspill i treningskamper, drev vi å eksperimenterte med det ene og det andre. Og treningene var som senere kjent veldig ofte uten ball.
Veldig ofte er spillerne rådløse når vi nærmer oss 16 meteren, og det gjelder ikke bare Everton.
Hvis det hadde vært fordi Everton er ilojal til hva treneren vil at de skal gjøre, tror jeg neppe han hadde fått så mange sjangser.

Jeg tror han har evnene til å score, at alt sitter i hodet hans. En brasse spiss vet hvilket forventninger folk har til at han scorer mål og at det sammen med vissheten om at han kan forsvinne pga leiekontrakt kan gjøre han anspent.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340