Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 14 jul 09, 23:02

Opprinnelig postet av Holters

En spiller som har blitt snakket inn i A-stallen av "kjentfolk" og som ikke virker å ha det som skal til for å bli en toppspiller i Tippeligaen. Slikt er kjipt når han så først får sjansen til å vise seg frem og det viser seg at han ikke holder mål.

Gutten mangler stort sett alt for å bli en toppspiller. Middelmådig teknik, bare grei fart, dårlig hodespiller og veik i kroppen. Trulsen skal dog ha for at han er en god avslutter.

Ikke noe stort tap om han fortsetter å beite på andre jaktmarker. Det var overraskende nok i seg selv at han fikk treårskontrakt. At agenten hauser ham opp i skyen er ikke annet enn forventet.

Var vel mange som sa det om solskjær også. Han hadde ikke de ekstreme ferdighetene bortsett fra det å være på rett sted til rett tid. Hvis trulsen har den egenskapen kan han bli stor. Har aldri sett han spille så vet ikke men virker jo som han har den egenskapen ut fra det folk skriver om han da.

Gi han en sjanse eller fem fra start og ikke bare innhopp mot slutten så kan han selv bevise det i stede for at folk skal synse det ene eller det andre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f