Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 jul 09, 13:21

Opprinnelig postet av A.Scheie

A.Scheies gode oppsummering

Har sett over noen av hendelsene på reprise nå, men orker ikke ta hele kampen..

Skal Éverton ha straffe?

Nei. Han skal ha frispark, rett utenfor 16-meteren. Jeg skrev vel tidligere at dommeren sikt muligens blir hindret av en Sandefjordspiller, men det trekker jeg tilbake. Dommeren ser godt hva som skjer, noe som underbygges av at han tydelig viser med armene at det ikke er noenting. Forferdelig avgjørelse, men ingen straffe.

1-1:

Her mener jeg Barsom må ta mye av skylden. Han vinker Thomassen vekk fra situasjonen, men setter kun inn et halvslapt press selv. Det er litt typisk norsk fotball at førsteforsvarerene er altfor sent oppe i presset, og her ser vi et eksempel på det. Som førsteforsvarer mot en treg spiller som Zanetti med sikringsspiller, må det da være mulig å presse ham hardere?

Syns ikke Kvisvik eller Gashi har så mye skyld. Vi har masse folk i feltet, og det skal holde med de som er der. Askar er etter min mening den som er feilplassert.

Vil også gi Bråthen litt av skylden. Om man ser på Martinsen, så stenger han så og si av det nærmeste hjørnet. Det er selvfølgelig mulig for Mjelde å skyte der, men det er vanskelig når Martinsen står der. Bråthen kunne med fordel tatt et lite steg til venstre. Da har de må en måte kontroll på hver sin side, selvom han for all del ikke må glemme nærmeste hjørne helt.

2-2:

Når Sandefjord så tydelig har en spiller i returrommet, må det gå an for oss å sette en spiller til å kontrollere det området. Her vil jeg uansett gi Bråthen litt støtte. Kvisvik står ganske nærme streken, og gjør det vanskelig for keeper. Når han i tillegg strekker ut en hæl, så gjør ikke det det noe lettere. Vil heller ikke kritisere Kvisvik, for det er ingen stor feil at han står der. Likevel gjør han det vanskelig for Bråthen.

Skal Gardar ha straffe?

Ja! Soleklart!

Hvordan kan både dommer og assistentdommer unngå å se det? Uten å ha sett assistentdommerens posisjon, så må han jo være helt på linje med Gabrielsen(?) ettersom han er siste mann. Da han se det. Enten han eller dommeren. Det er flaut, og en horribel avgjørelse.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340