Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 13 jul 09, 23:33

Meget flott oppsummert Arne Ball!

Jeg sitter også igjen med dette inntrykket. Jeg har sagt det før og kan godt gjenta meg selv at spillerne + treneren er gode nok til å kapre nok poeng på høsten til å beholde plassen. Vi trenger bare litt flyt fremover.

Jeg mener også at den komplett hjernedøde dommeren med sine blinde hjelpere hadde mesteparten av skylda for at vi faktisk tapte i går. Slik han og vennene hans opptrådte tar de fra våre spillere lysten på å spille fotball. Han dømmer 90/10 i fordel Sandefjord. Slik jeg så det var det korrekte gule kort på Kvisvik og Wehrman, men Sandefjord skulle hatt 3-4 gule i første omgang. I tillegg skulle blåveis-Gardar selvfølgelig hatt straffe på overtid i første omgang. SKANDALE!! Når det er slik forskjellsbehandling får man bare lyst å samle spillerne sine, og rusle i garderoben i protest. Dessverre kan man ikke gjøre slik. I andre episode starter han etter et halvt minutt å prestere å gi Sandefjord et innkast, noe som hele stadion ser (og hører) er feil. Ballen spretter i en Sandefjordspiller, skifter retning og går ut. Dette hadde selvsagt ingen betydning for noe som helst, men da gav jeg opp rett og slett. Da er det ikke håp noe mer.

Jeg tror spillerne lar seg påvirke av dommeren, de er bare mennesker de også med følelser. Urettferdighet er det verste som finnes i mine øyne, og jeg blir utrolig provosert og lei meg over forskjellsbehandling av mennesker. Jeg må nesten rose spillerne for at de klarte å oppføre seg som folk likevel.

Uansett, jeg måtte bare få dette ut. Uansett igjen, FFK bør klare å score 2-3 mål på ni målsjanser, og det bør holde mot et lag som har tre sjanser. Resultatet burde vært 2-1 eller 3-1, men det handler faktisk om å være best innenfor begge sekstenmeterne, noe som FFK svært sjeldent har vært i årets sesong.

Jeg er uansett optimist, vi rykker faen ikke ned!! Vi kommer heller ikke på øvre halvdel av tabellen, men vi klarer oss. Men for at det skal skje må laget og trenerne få ro og noen gode treningsuker på seg. Dette kommer til å bedre seg, det så vi eksempler på senest i bortekampen mot Brann som vi tapte på overtid. Et utrolig bittert utfall i en kamp som kunne gått alle veier egentlig. Guttane gjorde hvertfall meg stolt etter denne prestasjonen.

Vi som supportere har også et ansvar med å prøve å se positivt på ting. Hvis alle vi her inne og i plankebyen forøvrig skal begynne å krisemaksimere alt og alle, kan vi like gjerne gi opp med det samme. Vi må dra i samme retning, møte opp på stadion, heie frem og støtte guttane!! Skal vi legge oss ned og dø? Nei for pokkern, det skal vi ikke!!

FFK klarer seg! I gode og onde dager, vil vi trofast møte opp! Smile


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340