Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 13 jul 09, 23:28

Blir så oppgitt over folk som sier at det er "medfødt" om man scorer mål eller ikke! Selvfølgelig kan man øve seg på å bli flinkere til å score! Se på skuddet hans som sstryker tverrliggeren igår, ja det går over, men det er jo snakk om marginer?! Jeg tror ikke folk ser at 70% av sjansene hans skaper han på egenhånd! Jeg hadde vært mye mer bekymra hadde ahn alltid fått servert ballen på 5-10 meter og brent dem. 

Ja, Everton holder mye på ballen, men hvorfor det? Jo fordi de andre på laget er så jævlig trege til å komme etter at han må begynne å vandre med ballen. Når de andre kommer etter er det ikke sjelden de kommer og steller seg INNI en forbanna forsvarer, slik at de er uspillbare. Men det er da ikke sjelden Everton klarer å slå en nydelig veggpasning som ALDRI kommer tilbake heller. 

Kanskje blir han ikke bedre til å score av å få en bedre makker, men han vil garantert få bedre sjanser og slippe ene og alene å  måtte jobbe ræva av seg for laget i 90+ min! 

Det er markedet som bestemmer prisen, gir vi 5 mill for ham nå, trur jeg aldri i verden han vil bli mindre verdt neste år!

Hva skal vii spille med på topp i høst da? Tegan og Gardar? Da blir jeg tv titter hvertfall... Da kommer aldri ballen over midten uten at den blir klarert tilbake.... Vi får aldri noe "målgarantist" for 5 mill og mindre lønn enn Everton skal ha. Og en målgarantist trenger også en makker som kan hjelpe ham. Mister vi Everton har vi heller ikke den spilleren.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340