Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 12 jul 09, 20:44

Før kampen hadde jeg valget mellom å se den på internett eller dra på stadion. Jeg tenkte for meg selv at stemningen er så fantastisk herlig på stadion når FFK vinner, så jeg punget selvfølgelig ut 200 spenn for å se kampen. I ettertid angrer jeg...

For det jeg fikk se var elendig. Jeg sier som Rekdal sa til Trond Fredriksen: Det er ikke i nærheten av noe som helst.

Jocke og Aune snakker før de fleste kamper om attitude, at vi skal kjempe, kriging osv. Raio uttalte også at vi skulle "drepe" Sandefjord. Greit nok, vi er helvetes gode på å presse dem høyt. Vi setter inn et høyt, kollektivt og godt press fra første minutt. Men noe av vitsen med å presse så høyt er jo å vinne igjen ballen i gunstige områder. Hva er egentlig vitsen med det når vi surrer den vekk med en gang igjen?

Det kan ikke være sånn at vi bruker opp alle kreftene våre på å presse høyt. Det så sånn ut i dag. For spillerne orker jo ikke å ta noen løp.. Det var faktisk verre bevegelse enn mot Bodø/Glimt, og det sier ganske mye! Mange klager på tversoverpasninger og støttepasninger, men er det så rart at de forekommer ofte? Vi har ikke spisser eller kanter som er gode til å true bakrom, da blir vi forferdelig enkle å lese.

Vi er ikke gode til å komme rundt på kant. Vi er ikke gode til å gå i bakrom. Vi er ikke gode til å få rettvendte spillere i gode posisjoner. Hva faen skal vi være gode på da? Jo, å presse høyt. Hurra. Vi scorer jo nesten bare på cornere... Hvor mange "Tarik-mål" har vi fått i år, hvor vi har tredd gjennom spisser i bakrommet? Veldig få!

Og de få gangene løpene faktisk går, så spiller vi aldri ballen i rett tidspunkt. Det var faktisk et par ganger i 1.omgang hvor begge spissene og Gashi kom på gode løp, men da sto jo Martinsen eller Askar og hadde seg med seg selv. Løpene går, men pasningen kommer ikke..

Det beste øyeblikket i 1.omgang må ha vært Wehrmans fantastiske takling. Jeg satt og lo et par minutter etterpå, det er herlig å se sånne taklinger. Han hadde tydeligvis tatt Piiroja seriøst. ;-)

Ikke fullt så artig var det å se på Barsom. Han hadde ett fantastisk løp i 1.omgang. Det var et 20-metersløp for å hudflette dommeren. Oppmerksomhetskåte Barsom klarer ikke holde seg unna en eneste situasjon...

Rett før pause skal vi jo ha soleklar straffe. Tror ikke det er tilsiktet fra Sandefjordspilleren, men den er soleklar. For meg ser det ut som om Moen ser situasjonen, og det må han jo nesten ha gjort ettersom han tydelig vinker at det ikke er noe. En skam at vi har slike dommere i Norge. Han mister fullstendig kontrollen på oppgjøret etterhvert. Presterer å tilkalle medisinsk personell når Sandefjord-spilleren spretter opp. Kan godt hende at spilleren sa han trengte hjelp fra sidelinjen, men da skal han isåfall belønnes med gult kort når han hopper opp igjen.

Og så har vi byttene da. FFK sin taktikk i hele 2.omgang var å kline ballen opp mot spissene. Hvorfor tar man ut Gardar da og setter innpå Trulsen? Og hvorfor får plutselig Trulsen spille? Det er jo ikke noen kontiunuitet i hvem som får spilletid. Tegström og Adiyiah har fått en del tillit i det siste, og så plutselig er det Trulsen som skal innpå? Fatter det virkelig ikke...

Så har vi latterlige FFK. Hvor vanskelig kan det være å lage et greit lyd- og storskjermshow? Det er latterlig, tragisk og pinlig det som er på storskjermene. De spiller halve sanger, før de plutselig skifter til noe helt annet. Utrolig latterlig at de gang på gang presterer å bråskifte fra "For Fredrikstad" til "Thunderstruck". Innslagene som kommer er også av lav kvalitet. Lyden suger. Man hører aldri hva folk sier, og de skrur opp og ned lyden hele tiden. Helt ræva. Om vi skal få besøk av et storlag på Stadion i Europacupen kommer det til å bli flaut.

Siste som får kjeft er Plankehaugen. Den desidert høyeste sangen de sang, sammen med langsiden, var "dommerjævel". Dommeren var elendig, men hva med å støtte laget? Syns alltid det er like flaut når "dommerjævel"sangen er den som blir sunget høyt. Pinlig.

Oj, det var litt av et innlegg.. Er så irritert at det mest sannsynlig er forferdelig dårlig skrevet. Men gidder ikke, i min frustrasjon, å gå over det..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340