Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 12 jul 09, 20:44
Endret: 12 jul 09, 20:48
Endret av: Holters

Virkelig skuffa over resultatet i dag. Det startet ålreit, men så går det rett vest som så mange ganger før i år.

Jeg tør garantere at Lasse Staw minst hadde tatt den siste scoringen til Sandefjord, men det kan ikke være lett å være den som skal ta ut laget når Staw også hadde en tabbe sist mot Odd Grenland.

Vi taper likevel ikke kampen på keeperen alene. Fremover på banen er vi helt tannløse. Ingen av spissene våre holder mål. Everton er fantastisk på mange måter, men nå renner tiden ut. Han viser jo ingen fremgang i avslutningene eller agressiviteten som trengs. Gardar er tung og ute av form. Heller ikke han er god nok, selv om han trolig er vår beste spiss.

Hele laget mangler samhandling for tiden. Man evner jo ikke å holde ballen i laget. Suksessprosenten på pasningene er forferdelig lav. Det blir sjeldent mer enn 2-3 trekk før ballen mistet. Den bakre fireren er jo også helt blottet for oppspillsføtter. Savnet av Wallace er stort.

Barsom kan man også sende tilbake til Sverige. Ingen vits i å kaste bort millionlønning på den mannen til neste år. Det finnes garantert billigere alternativer som er minst like gode.

Wehrman derimot. Forleng med den mannen. Verdifull spiller, og slettes ikke en dårlig rugbyutøver heller. Morsomt gult kort han pådro seg. :)

FFK er og forblir et bunnlag i år. Det har de vist helt siden treningskampene i vinter. Ingenting tydet på en god sesong, og det dårlige spillet fortsetter.

(Dommeren var også sørgelig dårlig. Makan til texasdømming, men det orker jeg ikke å bruke energi på. At det bare ble 5 minutter tillegg er jo også utrolig. Aldri sett så mange fotballspillere med krampe før...)

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/pages/ffksupporternet


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340