Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scwinther

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jun 09
Innlegg: 8

Lagt til: 08 jul 09, 15:06

Her var det vel noen faktafeil fra din side "Arne" og kanskje tolkinger fra din side som ikke stemmer med min intensjon med det jeg har skrevet :)

Husk jeg skriver at de var en del av Sarpsborg fotballen og ikke nødvendigvis en del av SAMS. SAMS er forøvrig ikke noe nytt men kun et navn på det som ble startet allerede for neste 10 år siden. Jeg satt selv som leder av dette samarbeidet de første årene.

  • Joachim Thommasen spilte for Yven og var trent av sin far frem til han gikk til SFK ved overgangen til 11'er fortball når han var 13 år gammel. Selv trente jeg Borgen i samme årsklasse og vi hadde felles talentreninger også på den tiden. Når det refereres til talenutviklingsarbeidet i Sarpsborg så inbefatter dette også juniorlaget til 08.
  • Lasse Staw har den bakgrunn du sier men spilte i Borg Fotball jr. en hel sesong og var på det tidspunktet både på '87 og '88 kretslaget. Uansett var det et steg på veien mot FFK
  • Martin Elvestad spilte på Tune og var trent av sin far. Han spilte hele tiden i 1988 klassen selv om han var født i 1989. På samme måte som Joachim byttet han klubb ved overgang til 11'er fotball. Han valgte Berg hvor han var frem til han gikk til FFK

Dette er gode eksempler på at man kan hente Tippeligaspillere som er unge i Østfold og de siste årene så har Sarpsborg produsert flest G landslagsspillere. Det synes jeg FFK skal ta konsekevensen av. . Dette er en mulighet FFK bør gripe fatt i. Om mitt innspill tolkes som et forsøk rosemale det som skjer i Sarpsborg har jeg blitt misforstått.

SAMS spillerutviklingsprogram...
Ja du tar skammelig feil av hele historien bak det som startet allerede i 2001 og som Sparta etterhvert videreførte. Det er en historie jeg ikke kan diskutere her. At hele historien en gang vil komme i bokform er jeg temmelig sikker på (ikke boka til Jon Henriksen). SAMS har mange fellestrekk med byprosjektet i Fredrikstad og tilbudene er sikkert likeverdig. For talentene i Sarpsborg er det imidlertid viktig å få et godt tilbud lokalt. Bl.a. med trening i skoletiden 2 ganger i uka.

Jeg ønsker over hodet ikke å snakke negativt om FFK eller byprosjektet men oppfordrer til å se litt mer lokalt i Østfold når man lager strategi for rekruttering. Jeg ønsker heller ikke å fremstille SAMS programmet som noe unikt

Og til slutt Arne... Jeg er 100% sikker på at de som leder fotballen i Sarpsborg i dag IKKE har noen kameler å svelge. De kamelene har vi fordøyd i mange år allerede.

 

 

---------------------------

Svein Cato Winther


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340