Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 08 jul 09, 10:09

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Plankekæll

Så istedet henter de Tegan og Gashi for nærmere 10 millioner? FFK kunne hentet Thioune for 2-3 år siden for maks 2-3 millioner. Så å "skylde" på økonomien kjøper jeg ikke.

Hvor god var han for 2-3 år siden? Han spilte en treningskamp mot FFK i østfoldhallen for ca 1 1/2 år siden. han traff ikke medspillere med pasninger en eneste gang på 90 minutter. Er det sikkert han hadde prestert like bra i FFK som han gjør sammen med sine landsmenn i Molde?

Thioune har vært den klart beste fotballspilleren som har vært i sarp i de årene han har vært der. Ser ikke bort fra at den kampen i østfoldhallen er eneste matchen ffk har sett han og dermed avskrevet han. Vi som har sett thioune over en lengre periode har ikke kunnet unngå å se at han har vært en uslepen diamant. Det som har gjort at han ikke har dominert enda kraftigere er :

1) sarpe-trenerne har disponert mannskapet sitt slikt de mente var best for helheten; dvs at han har måtte spille på plasser som han tydelig har vært ukomfortabel og ikke behersket

2) medspillerne har ikke vært gode nok; masse krempasninger som det ikke har blitt noe av

 

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340