Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scwinther

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 jun 09
Innlegg: 8

Lagt til: 07 jul 09, 19:37

Har nå lest de ulike innleggene og vil gjerne komme med et par tilbakemeldinger.

For det første var ikke dette ment som et innlegg som skulle fokusere på enkeltspillere som i dette tilfellet Mathtar Thione. At han spilte i Sparta i 2-3 år var med sikkerhet positiv for hans utvikling, spesielt taktisk, og en del av årsaken til at han lykkes til de grader nå. Hans markedsverdi i dag etter 15 kamper i Tippeligaen, anslås å være minst 10 ganger overgangssummen fra Sarpsborg 08. Løpet er kjørt så det er vel egentlig ikke mer å diskutere.

Mye viktigere er hva som skjer fremover. Jeg ser at Moss blir trukket inn i diskusjonen men hvordan temperaturen er der vet jeg ikke slik at de holdes utenfor min argumentasjon.

FFK og Sarpsborg 08 er ikke reelle konkurrenter i dag, hverken sportslig eller i sponsormarkedet. De midlene 08 trenger på kort sikt for å sikre ny lisens slik at det fantastiske arbeidet som blir gjort i klubben og SAMS kan videreføres er knapt 5% av årsbudsjettet i FFK. Jeg tror derfor at det er store sjanser for en positiv dialog med ledelsen i 08 nå.

Oppsiden for FFK kan være opsjon på de største talentene fra 08 mens oppsiden for oss særpinger vil være fortsatt spill i Addeccoligaen for 08 de kommend årene med masse lokale spillere på laget samt eksporter til større klubber som vi kan være stolte av.

---------------------------

Svein Cato Winther


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340