Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 06 jul 09, 17:47

Føler at folk fraskriver Gardar helt her.

Har sansen for han, og mener at han og Everton faktisk kan utrette noe sammen - selv om de på noen punkter er ganske like i spillestilen.

Gardar var en av våre aller viktigste og beste spillere i fjor, og har vist en stadig stigende formkurve i år, sammen med Everton. Jeg tror Aune gir disse to spissene sjansen, og jeg tviler forøvrig på at FFK vil hente nok en spiss i sommer. Vi har i tillegg Adiyah, Tegan og Trulsen, for ikke å glemme de økonomiske aspektene.

Vi har to lovende keepere, Wallace på venstrebacken og en Thomassen som har fungert veldig bra som back-up sammen med Kvsivik, vi har Czwartek og Ophaug på høyrebacken, som også Askar kan bekle, men han vil jeg foretrekke på høyrevingen i stedet for Barsom. En midtstopper hadde vært greit å få inn, selv om jeg ikke har noe i mot at klubben satser videre på Martinsen/Piiroja og Shabani som back-up. I tillegg er jo Ophaug best som stopper. På midten har vi en offensiv Borges, men om Wehrman forsvinner trenger vi en erstatter for han. Ville egentlig likt å beholde Wehrman en sesong til.

 

Som jeg ser det vil det ikke være noe særlig å hente, med tanke på den stramme økonomien, for FFK å forsterke laget i sommer. Et par unge talenter hadde vært flott, men dyre, kortsiktige forsterkninger håper og tror jeg FFK holder seg unna.

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340