Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 28 jun 09, 10:57

Opprinnelig postet av Freddy G-Paulsen

Ingen som skjønner at dette er humor ? Ment for å få folk til å le ? Det er forøvrig absolutt ingen forskjell på vitsene om MJ nå og før han døde. Det vitses om døde personer støtt og stadig uten at noen føler seg støtt av den grunn...

Om du ikke skjønner at det er stor forskjell på vitsene nå og før han døde, så har du etter min mening store mangler på empati og sympati. Kanskje det vitses om døde mennesker, men ikke rett etter at de er døde. Da skjønner de fleste at man ikke skal lage vitser om avdøde. Det handler om respekt for den som er død og dens pårørende. I dette tilfellet også om Michael Jackson-fans.

Hadde du ledd om jeg hadde dratt vitser om sykemeldinga til Anders Grönhagen? Det burde du gjort, for det er jo humor! Og om man kan komme med humor om nettopp avdøde mennesker, kan man fint komme med humor om syke mennesker.

Angående konger av musikk mener jeg at Michael Jackson er større enn Elvis. Likevel har jeg ikke helt sansen for musikken hans.. Om vi skal snakke konger, må det vel bli gutta i Beatles eller Johnny Cash. Eller Mozart, Haydn og Händel fra wienerklassisismen og barokken. Fantastiske!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f