Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 22 jun 09, 17:14

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Fantasiløst og trekke frem Petter Myhre. TFA er minst like dyktig som han, nei FFK må gå ut og lete for å finne noe man kan bygge på og for å legge retningslinjene fremover. Ikke bare tenke prøveløsninger og kortsiktig for resultatene sin del. Man må tenke langsiktig. Bygge ett fundament, ha en type manager som har det overordna ansvaret om hvordan klubben skal fungere nedover i rekkene. Lage Norges Ajax f. eks, la spillerne trene på de tinga som er viktig for å utvikle spillere nedover i gradene slik at A-laget kan hente frem unge talenter med ferdigheter som kreves i dagens internasjonale fotball, først da kan FFK begynne å prestere. Sef fint at FFK har fått resultater av det de har prestert til nå sett bort fra årets sesong, men det har kostet uhorvelig mye penger. Legg 25% av dagens a-stall budsjett til utvikling av egene unge spillere igjennom byprosjekt og liggnende i form av kompetanse utvikling så vil igjen denne regionen produsere toppspillere. Før det vil resultatene variere enormt og vi kan oppleve alt fra medaljestrid til kamp mot nedrykk!!

Er enig i dette. Men jeg tror fortsatt at Tom Freddy Aune meget vel kan være den treneren det er verdt å satse på.

At vi må sette av mer penger på utvikling av egne spillere er helt klart. Jeg synes FFK også bør ha et guttelag, og muligens også et småguttelag. I tillegg er FFK nødt til å utvikle gode trenere til aldersbestemte lag.

Og ja, jeg er helt enig med deg i at FFKs filosofi bør være tilnærmet lik helt fra smågutt/gutt og til A-lag.

Hvem som er best av Petter Myhre og Tom Freddy Aune er håpløst å si. De er vel jevngamle, tatt samme utdanning, kjenner hverandre godt, og har sikkert mye av samme filosofi. Forskjellen er vel at Myhre har ledet Vålerenga omtrent en hel sesong i Tippeligaen, mens Tom Freddy ikke har den erfaringen. Myhre trener nå Strømmen, mens Tom Freddy har trent Lisleby og aldersbestemte lag. Så hvem som er best vet ikke jeg. Men billigst og best for FFK som klubb tror jeg fortsatt Tom Freddy er.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340