Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 22 jun 09, 00:53

Opprinnelig postet av A.Scheie

Opprinnelig postet av schpa84

 Med talenter som Mikel i klubben er det rart at han ikke klarte å vinne noe som helst, syns nå jeg

 

Mikel spilte 6 kamper for Lyn.

hehe, bra svart.

Hening Berg kunne jeg godt tenkt meg i klubben, liker spesielt hans direkte og tydelig lederstil, og at han ikke er redd for å gi yngre spillere tillitt selvom resultatene ikke nødvendigvis kommer umiddelbart. Er ikke helt sikker på hvilken fotballfilosofi han har, noen som har peiling og som klarer å forklare hans filosofi i korte trekk? Desverre kan jeg ikke i min villeste fantasi forestille meg at FFK får han til plankebyen, da burde de hentet han den gangen de gikk for Grønis.

Vet at det er mange her som har totalt mista trua på Tom Nordlie, han fungerer tydeligvis kun som redningsmann for klubber i desperat poengnød NÅ! Dessuten har han hatt en lei tendens til å slite på miljøet, kanskje drevet spillerne for hardt og fått en klar nedadgående resultatkurve i de klubbene han har vært i, det er vel uten unntak i hans karriere tror jeg, Når det er sagt så syns jeg det kan virke som han har vokst på motgangen og har endret seg en del etter LSK fadesen. Blir jo bare basert på hva man ser fra utsiden, men mener bestemt han virker mer balansert og harmonisk nå enn tidligere. Kunnskapen, engasjementet og pedagogen Tom Nordlie er det vel ingen tvil om at er toppklasse, sånn som jeg ser det så er han sin egen største fiende, er han i harmoni med seg selv så mener jeg han er en topptrener som kan nå veldig langt.

Uansett, jeg ønsker å se hva TFA kan få til før jeg ønsker meg noen andre. Er meget fornøyd med hvordan TFA har fremstått siden Grønis ble sykmeldt, resutatene må vi se på etter hvert, akkurat nå syns jeg det er meget positvt at han fremstår som en sikker, autoritær og balansert trener som stiller krav til spillerne sine. Tror også TFA vil slippe til de yngre mer enn hva Grønis gjorde, men det gjenstår å se, foreløbig har jeg full tillitt til han og jeg mener han er den beste løsningen for klubben nå.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340