Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 17 jun 09, 15:30

Opprinnelig postet av Holters

Nei da, vi kan godt ta kritikk for at saken er tabloid og spekulativ, for det er den jo, men vi tar ikke kritikk for å ha publisert det vi har gode kilder på, og som vi føler vi kan stå inne for. Saken er med vilje skrevet svært spekulativt, da det ikke var mulig å oppdrive sitater eller offisielle bekreftelser på daværende tidspunkt., og da må vi formulere oss på en måte som tilsier "etter hva vi erfarer...". Vi kan godt beklage at saken ble for spekulativ, men det blir nå engang slik når man ikke kan basere seg på direkte sitater.

 

Og i VG eller Dagbladet så hadde dette vært helt normal framgangsmåte, men på en supporterside (Uoffisiell nettside for Fredrikstad Fotballklubb)? Nei, der bør det ikke være om å gjøre å komme med "dritten" først. Å si at "det ikke var mulig å oppdrive sitater eller offisielle bekreftelser" på tidspunktet for publiseringen av artikkelen viser vel bare hvor jævlig "viktig" det var å være først ute med "nyheten". Selvkritikk gentlemen? Nei, antagelig ikke Cool
Dere har en utmerket side her, men ta en titt i speilet og innse at dere er amatører. Sikkert morsomt å bli sitert av profesjonelle medier, men la det ikke gå til hodet på dere!
Vet at du/dere har gode kilder på det meste som dreier seg om FFK og tviler ikke på det som blir skrevet, men igjen, er det ffksupporter.net sin oppgave å drive tabloid journalistikk?
Og å avslutte med å takke Grønhagen for innsatsen før han offisiellt har sluttet? Nei, ærlig talt det var ihvertfall unødvendig..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340