Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 17 jun 09, 13:09

Opprinnelig postet av onkel P

Opprinnelig postet av Holters

Kan ikke se hvor vi har bommet så langt?

Evnen til selvkritikk er en dårlig utviklet egenskap hos de aller fleste, tydeligvis også hos dere.

Nei da, vi kan godt ta kritikk for at saken er tabloid og spekulativ, for det er den jo, men vi tar ikke kritikk for å ha publisert det vi har gode kilder på, og som vi føler vi kan stå inne for. Saken er med vilje skrevet svært spekulativt, da det ikke var mulig å oppdrive sitater eller offisielle bekreftelser på daværende tidspunkt., og da må vi formulere oss på en måte som tilsier "etter hva vi erfarer...". Vi kan godt beklage at saken ble for spekulativ, men det blir nå engang slik når man ikke kan basere seg på direkte sitater.

At Henriksen går ut og kritiserer oss i media kan vi fint leve med. Mannen trenger åpenbart mediatrening, og det ville ikke ha vært første gang han har dratt en hvit løgn for åpen mikron eller med journalister til stedet. Vi vet  at Grönhagens avgang ved gjentatte anledninger har vært tema innad i FFK, og alt ikke er som en dans på roser. Henriksen kan ikke løse caser som om han fortsatt jobber på lokalkontoret til Adecco. Sykemeldinger er uhørt i fotballen, og når man ufrivillig skaper en brann, så må man avlive rykteflommene ved å legge fakta på bordet. Hvis ikke, så bidrar man bare selv til rykteflommen.

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f