Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 15 jun 09, 21:13
Endret: 15 jun 09, 21:23
Endret av: Per Egil

.....og ennå viktigere, har det gått opp for Fredrikstad FK og spillerne at:

FFK med stor sannsynlighet vil kjempe for å unngå nedrykk i år ?

Hvis ikke, så kan det bli virkelig alvorlig. Hvis man luller seg inn i de tanker at "vi har jo spilt glimrende i perioder", "dommerne har snytt oss for flere straffespark", "det har vært mye uflaks og stang ut" og bla-bla-bla...., da kan det gå virkelig galt.

Nå må man se virkeligheten i vitøgat, her er det ikke snakk om uflaks, her det snakk om tre ting, udyktighet, udyktighet og udyktighet. Et lag som spiller bra i perioder, særlig mellom de to 16-metrene, "fører" kampene, men skaper ingenting. Slipper inn lettkjøpte mål og laget henger ikke sammen. Noen spillere virker som de er livredde for å mislykkes, og da ser vi jo hvordan det går, merk Martinsen og Staw i går f.eks.

Laget spiller og fremstår som et bunnlag.

Hvis ikke klubb og spillere erkjenner dette soleklare faktum, så kan etterhvert det blå lyset begynne og brenne sterkere og sterkere.


MOD (Per Egil): Flyttet denne til en eksisterende tråd. Det er ikke nødvendig å starte flere krisetråder hver gang vi taper en kamp. De samme tingene blir diskutert om og om igjen, så benytt gjerne eksisterende tråder til å lufte frustrasjonen.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f