Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 13 jun 09, 14:53

Opprinnelig postet av tomroar

Det som skjer nå er en konsekvens av lite virkelighets oppfatning i en budsjett prosess.

For å få en sunn økonomi i en bedrift må forsiktighetsprinsippet legges til grunn når man budsjetterer. Det er det blårussen lærer under studiene.

Dette både på hva man kan akseptere av kostnader, normalt så er de kjente . På inntektsiden så burde det være en selvfølge i hele fotball Norge at på sponsorsiden, tilskuerinnteksiden og på salg av andre ting så skulle man måtte være edruelige.

På den store posten som er ukjent , tilskuertall , burde det kun legges tilgrunn et beløp som er f.eks 80 %  av fjorårets inntekter. Spesiellt når hele verden er i resesjon. Hvordan man da tror at man skal selge mer sesog kort enn fjoråret er for meg en stor gåte, viser totalt mangel på dømmekraft både i ledelsen og styret.

Håper fotball forbundet snart tar ansvar over for de klubbene som fortsatt ikke har "landet". Når skal man lære !

At Henriksen nå tar grep er et stort pluss, men burde vært unødvendig. Hvor mange ganger i løpet av 5-6 år skal man la det skje ! Det ser i hvertfall ut som om styrende organer i FFK burde vurdere om de er de rette til å være med videre.

Når dette året skal gjøres opp vil vi sannsynligvis se virkelig stygge tall, ikke bare likviditetsmessig , men også regnskapsmessig, der også det skal ta høyde for diverse avskrivninger. De slutter ikke å komme fordi om de ikke påvirker likviditet på kort sikt, men når nye investeringer skal gjøres., vil dette skje. Da man må legge tilside midler. .

 

Jeg har en følelse av at FFK sin drift er sunn, og langt sunnere enn TL klubber flest. Det som sliter på økonomien er en svak likviditet. Noe av årsaken til dette, som  jeg nevnte tidligere, er nok at de betaler ned store beløp på stadion. Det faktum at de fortsatt eier kun 0,73 % av den samme stadion gjør at de ikke kan bruke dette som sikkerhet for lån.

Jeg tror du tar feil når du bebreider klubbledelsen. Det handler ikke om å feilbudsjettere eller styre mot underskudd.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340