Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 12 jun 09, 16:08
Endret: 12 jun 09, 16:12
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av Nøytral

Videre så nevner BRH at de føler seg forhåndsdømt og at de aldri har fått noe sjanse. Første kjennskapet Publikum får så står dere frem med tildekte ansikter bannere som kanskje kan virke ikke voldlige men mer fasistiske opprørske. BRH selv ønsket jo å endre tribunelivet på stadion. Folk flest er jo stort sett alltid skeptiske til noe nytt og var jo da skeptiske. Og dette blir så fulgt opp med en slosskamp under brua. Selv om BRH aldri ble nevnt i denne sammenheng trak jo folk selv konklusjoner. Dette ble så vider fulgt opp med mye bråk om blussing. Så mot lillestrøm sist sesong som også jeg faktisk var på tro det eller ei var det litt bråk pluss at alle ble holdt igjen pga at LSK folka venta på noen fra FFK for å sloss. Og nå dette senest i oslo.

Når du tydeligvis ikke har noen kjennskap til oppstarten i det hele tatt, hvordan kan du ha en formening om hvordan den var? BRH la aldri ut noe sladda bilder før vår kjære lokalavis klinte til med "Utbrytergruppe truer stadionidyllen"-artikkelen hvor man ble stempla som bråkmakere og utbrytere med én gang, selv om det gang på gang hadde blitt gjort klart at det ikke var snakk om noen utbrytergruppe. Da er det ikke direkte smart å brette ut ansiktene sine for alle og enhver når man vet hvordan folk dømmer i denne byen her.

 

Og Plankekæll, du underbygger jo bare myten om at vi i PH er trangsynte, du viser at du tåler null kritikk og fornekter og ignorer fakta og støtter deg til direkte usannheter og falske rykter som sannheten.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f