Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 08 jun 09, 21:54

Opprinnelig postet av Lars 29

Fullstendig feil Bønna. Dere har skapt dere et dårlig rykte ene og alene selv, med deres oppførsel og talentløse medie strategi fra dag en.

Den 4 mai 2006 var BRH offisiellt i gang(Ny ultrasgruppe! Brigade Rødhvit 06!). 22 dager senere(26.5.06) truer en "utbrytergruppe" stadion-idyllen. I løpet av de 22 dagene var BRHs eneste "kriminelle" handling å samle likesinnede gutter/menn til å bidra litt ekstra på tribunen ved hjelp av synging og hopping. Ikke en forutinntatt holdning sier du?  Sladdede bilder var først tilfellet etter at vi var Fredrikstads nye "voldsromantikere", drittunger, bøller osv.

Der har vi grunnen til at vi, tross all motgang, fortsatt står standhaftige som gruppe 3 år senere. Vi lærer så lenge vi går, noen ganger av egne feil, noen ganger av andres, men en ting er sikkert, å bruke ffksupporter.net som en informasjonskanal ut til folket burde være uaktuelt.

Apropo Zoran. Det er en skam at han har blitt behandlet som han har blitt. Når en kar som har gitt så jævlig mye av seg selv for å få tribunelivet i Fredrikstad til å nå sitt maksimale potensiale bare får dritt i retur, så skjønner jeg at det kan koke over, det kan hende med alle og enhver som har litt ryggrad og faktisk jobber for å virkeliggjøre en visjon, det være seg på PH-tribunen, arbeidslivet eller livet generelt. Så ikke kom draende på kulturforskjeller og div annet svada.

Takk for meg i denne omgang, jaggu klarte dere å lure meg til å lire av meg noen setninger.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f