Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 08 jun 09, 13:35

Opprinnelig postet av bønna

Opprinnelig postet av Knuty

Bønna, du også må da skjønne hvor mye det skader BRHs rykte i byen ved å ikke komme med en skikkelig redegjørelse?

Vårt rykte i byen har vært elendig fra dag én på grunn av de forutinntatte holdningene som hersker i Fredrikstad. Hvorfor komme med en skikkelig redegjørelse for en gjeng som egentlig driter i hva du skriver, men kun er interessert i å henge deg på Fredrikstads interaktive torg?

Nei, dette forumet har vært en viktig bidragsyter på hvertfall ett område, nemlig det å bryte ned det som har vært av positiv tribunekultur i Fredrikstad. Zoran takket for seg fordi folk gikk mann av huse for å kritisere mannen for bagateller og flere ildsjeler rundt tribunelivet til FFK har trappet ned aktiviteten fordi de mest sannsynlig har innsett at om man ikke flyter med strømmen i Fredrikstad så vil man svømme motstrøms til man drukner.

 

Fullstendig feil Bønna. Dere har skapt dere et dårlig rykte ene og alene selv, med deres oppførsel og talentløse medie strategi fra dag en. Hvis dere ikke ønsker at folk skal vite hvem dere er og sladder ansiktene deres i avisen, så skaper dere kun usikkerhet rundt dere selv. Som jeg har sagt tidligere, tør man ikke stå for det man er, bør jaggu la være uansett om naboen/arbeidsgiver kan kjenne dere igjen. Skyld ikke på alle andre og dårlige unnskyldninger. Ikke værre enn at man lar være å stille opp på bilder og holder en lav og ryddig profil. Begynner dessverre nå å bli en lang liste over uheldige episoder rundt BRH som dere faktisk har skapt selv. Det som dere dessverre ikke skjønner er at det skader merkenavnet Fredrikstad Fotballklubb og det renomeet PH faktisk har(om dere liker det eller ikke )

Slutt å dra opp Zoran hver gang. Zoran var en dyktig forsanger ingen tvil om det. Men han hadde også en oppførsel til tider som ikke er forenlig med en jobb som forsanger. Man kan være engasjert ja. Men ikke slik at man skal "ta" egne supportere eller bli rabiat for den minste ting uavhengig om man kommer fra et annet land, eller er Dinamo tilhenger og er vant til helt andre ting enn norske tilstander på tribunen. Det er fakta uansett om BRH liker det eller ikke. Zoran fikk flere sjanser av Ulf Berg og PH. Ble nærmest en sommer happening at Zoran leverte sitt PH medlemskap for så å bli med igjen. Ingen som nekter Zoran å være med i PH med han må da følge de retningslinjer ( som også BRH må ) som gjelder og som er satt av PH. Reaksjoner følger dessverre oppførsel, og kommer sjelden uten grunn.

BRH lager liv i PH nå, ingen tvil om det. Nesten de eneste som lager liv.Men det har dessverre blitt slik at de som bidro før har sluttet å synge like mye som før pga BRH sin oppførsel/synge samme sang i x antall minutter, mange som sto i PH før ønsker ikke lenger å stå der, og det er en generell dårligere stemning/glede ved å gå på kamp. Kan alt dette legges på BRH? Nei, men dessverre ganske mye. Jeg er ikke tvil på at om BRH med sine 20-30 tilhengere hadde blitt flyttet vekk fra PH tribunen så hadde det blitt bedre liv og at mange av de som har falt fra ville komme tilbake. Er jeg faktisk helt overbevist om. Så en så viktig bidragsyter for den totale stemningen er BRH ikke. Men sånn ting har blitt så er de det. Jeg skriver ikke for å kritisere dere i BRH, men dette er dessverre fakta.

Til Torhov saken. Helt ærlig BRH, er dere virkelig så blottet for selvinnsikt at dere ikke skjønner at dere dummer dere totalt ut ved å ikke uttale dere mer i saken enn det dere har gjort? Dere skriver på hjemmesiden deres at dere ble angrepet uforskylt. Hvordan kan dere da utvise 5 personer på bakgrunn av "selvforsvar"? Uskyldig + Selvforsvar = Utvisning.? Rimer ikke helt. Men igjen fortsett deres oppførsel og skyld på alle andre. Dere har ene og alene skapt deres rykte.  Har ingen problemer med Ultras supportere som kan oppføre seg på en skikkelig og voksen måte, det har dere dessvere til nå bevist i sin fullhet at dere ikke kan.

Morsomt forresten at dere føler dere uthengt her inne. Gikk igjennom endel innlegg fra tidligere, og dere er vel i flertall av usakligheter, angrep på andre, kalle egne supportere både det ene og det andre etc. Men dere tåler så absolutt ikke at andre kritiserer dere. Det har dere bevist før og beviser dere igjen nå.

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f