Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 05 jun 09, 17:33
Endret: 05 jun 09, 17:34
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av schpa84
Det kan ikke ha kun to løsninger. De ble angrepet uforskyldt, men enkelte rant det over for. Det synes ikke jeg er så merkelig når stoler og ølglass hagler over en. De fire som det rant over for ble utestengt! Det er kanskje ikke så rart i at folk ikke vil diskutere dette siden de fleste har gjort seg opp en mening om dette allerede viser det seg. Skjønner ikke hva som er vitsen med å diskutere dette i evigheter. Skjedd er skjedd!!!

At det rant over for enkelte har det ikke kommet frem overhodet av det jeg har lest her inne. Er det rart folk gjør om egne meninger når det er ingen som vil svare på dette spørsmålet før nå, etter å ha spurt om dette utallige ganger? Det eneste som har vært å lese her til nå er at noen slemme oslofolk kom og angrep noen få helt uskyldige fra BRH som ble fremstilt som ofre og som bare ville beskytte seg selv. Nå viser det seg altså - om det du skriver stemmer - at fire stykker hadde gått altfor langt. Da minner det ikke mye om tidligere uttalelser fra BRH om at de bare måtte beskytte seg selv.

Det virker også litt rart at de samme som utestengte disse personene rett etterpå går med t-skjorter om at de vil ha rettferdighet for de fire utestengte. Jeg har aldri sett en dommer i det norske rettsystemet først dømme en person til fengsel for så å hevde at han er uskyldig dømt rett etterpå. Eller er det slik innad i BRH at enkelte mener at de fire utestengte fortsatt er uskyldige, mens andre har bestemt at de ikke er det? I så fall - hva betyr egentlig dette:

De 4 er informert om at de fra nå av er uønsket i Brigade RødHvit som har hovedfokus på tribunelivet. Vi vil med dette igjen presisere at BRH tar avstand fra vold og ikke vil bli forbundet med slike hendelser.

// Et samlet Brigade RødHvit

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340