Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 05 jun 09, 16:11

Opprinnelig postet av Holters

Innlegget er her og forklaringen HotDream sikter til på neste side, men dere kan jo også lese hva Rafn skrev om TKK tidligere og "talentsatsningen" i FFK...

Tviler absolutt ikke på at TKK hadde gode ideer og kunne vært en god mann for FFK på sikt når det gjelder talentarbeidet. Når det gjelder evnen til samarbeid så er jeg mer tvilende. Da er spørsmålet, er vi tjent med en mann som ikke kan samarbeide i en organisasjon? Det lukter jo konflikter lang vei... Uansett, TKK er historie i klubben.

Om den nåværende klubbledelsen er istand til å få sving på talentsatsingen vet vi ikke enda, men at det er Grønhagen som har ansvaret....det er jeg ikke så sikker på.
Noen (styret) må sette rammene for hvordan ting skal gjøres, og det bør være styret gjennom daglig leder (direktør) som sørger for at planer om hvordan klubben skal drives blir fulgt av de ansatte..  Klarer de  ikke det så er det vel valg på styre med jevne mellomrom...? De som da er misfornøyde kan bruke stemmeretten de har som medlemmer.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340