Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kvam

Juniorspiller
Ble medlem: 21 aug 06
Innlegg: 214

Lagt til: 05 jun 09, 12:18
Endret: 05 jun 09, 17:40
Endret av: FFK1903

 Nå som det er trange økonomiske tider og FFK ønsker å senke lønnsutgiftene, hva med å se etter yngre lokale spillere som kan styrke FFK i fremtiden? Nå har vi allerede hentet inn Sanpreet Singh som er en forsterkning først og fremst på juniorlaget, men som vi nok får se på A-laget med tiden.

Her er seks spillere som FFK bør vurdere å hente (disse spillerne vil nok antageligvis ikke forsterke FFK i år eller neste år, men kanskje i løpet av 1-3 års tid kan de være en del av start 11). Ble en del forsvarsspillere...

Magnar Ødegaard (16). Midtstopper/venstreback fra Sarpsborg 08. Trener allerede med A-laget. Flere aldersbestemte landskamper.

Hugues Wembangomo (17). Midstopper/høyreback fra Sarpsborg 08. Trener allerede med A-laget. Flere aldersbestemte landskamper.

Kristian Bjerke (16). Keeper fra Moss. Har flere aldersbestemte landskamper.

Krister Wemberg (17). Midtstopper fra Moss. Mange aldersbestemte landskamper. Har startet de siste 4 kampene på A-laget.

Martin Thømt Jensen (18). Midtstopper/høyreback fra Moss. Debuterte på A-laget allerede som 16-åring, og er fast på laget nå. Mange aldersbestemte landskamper.

Alexander Ruud Tveter (18). Angrepsspiller/venstrekant fra Follo. Sikkert ikke så mange av dere som har hørt om han her. Er jakta av "hele" Norge (blant annet Vålerenga og Rosenborg) og Stuttgart og Celtic har også vært interesserte. Spiller fast på 2. divisjonsklubben Follo.

Mod: Skiller denne ut i ny tråd nå. Her kan rykter om nye spillere postes. Lag ikke ny tråd for hver lille spiller som blir linket til FFK, men legg ut ryktet i denne tråden. Hvis det viser seg at spilleren faktisk begynner å blir klar, eller aller helst er det, for FFK kan ny tråd lages om denne spilleren.

---------------------------

Norgesmestere 2006!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340