Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 02 jun 09, 00:36

Opprinnelig postet av Lemmy

Men Everton trenger selvtillit. Først av alt ville jeg satt av en hel treningsøkt feks. på onsdag hvor han får ta straffer på Kai Nilsen. Da vil han score masse, og få selvtillit. Så kan man begynne å trene balanse i skuddøyeblikk osv. For Everton har ikke et så veldig gæærnt skudd egentlig.

 

Han setter vel et og annet mål i cup og 2dre divisjon...? Får han ikke selvtillit av det så er det vel tvilsomt om han får det av å skyte straffer på Kai Nilsen...? Straffe skal være mål uansett, og med Kai Nilsen som keeper? Tror du det hjelper på selvtillitten?
Viss han er så god, hvorfor ikke la ham spille noen kamper på 2dre-laget. Der bør han jo bøtte inn mål etterhvert og dermed få selvtillit...

Opprinnelig postet av Lemmy

Men om han hadde hatt en rask, målfarlig spiss vedsiden av seg tror jeg fort han kunne blitt en suksess. Tror jeg har nevnt det tusen ganger her inne på forumet, men Everton og Tarik kunne blitt et radarpar..

 

Tror du Everton skulle begynne å score på sjansene sine om han hadde en god spiss som makker? Hvordan skulle det gå til?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f