Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5398

Lagt til: 01 jun 09, 18:58
Endret: 01 jun 09, 19:00
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Lemmy

Czwartek gjør en helt ok kamp uten å bemerke seg nevneverdig. Samme med Piiroja. Martinsen var etter min mening nok en gang strålende. Viser bra fart og kaster seg inn i dueller. Flott spillertype, og jeg er så glad for at han lykkes! Thomassen gjør en grei kamp

Syns Czwartek gjør mer enn en ok kamp. Syns han var god i dag. Gjør smarte valg bakover og er mye innvolvert fremover. Står høyt og bryter ofte kontringer i første omgang.

Opprinnelig postet av Lemmy

Amin Askar var etter min mening den nest beste i dag. Flott scoring, og jobber hjem hver eneste gang. Fantastisk løpskapasitet! Ramberg og Gashi gjør gode jobber på midten. Spesielt førstnevnte var ganske kreativ i 1.omgang. Begge to løper masse.

Ikke enig i din vurdering av Askar. Spesielt på slutten syns jeg han manglet mye. Halvhjertet jobbing hjem og virket som han ikke helt visste hvor han var. Mye av det skyldes helt sikkert varmen, men syns han avsluttet svakt. I tillegg så glipper han i en del markeringer på bakre stolpe på dødballer og kontringer i mot. Ramberg og Gashi var flinke til å bryte på midten. Fornøyd med de.

Opprinnelig postet av Lemmy

Ellers så syns jeg det er spesielt at vi har en kaptein som sitter på benken uten å være skadet. Det tyder vel på at trenerteamet har gått for helt feil person da de valgte dette før sesongen!

Litt av årsaken til at han ikke spiller er nok at Barsom har vært skadet en stund. I tillegg var ikke Askar hentet inn når de valgte kaptein, så i utgangspunktet hadde Barsom tatt den plassen i dag. Syns fortsatt Barsom var riktig valg av kaptein på det tidspunktet han ble utnevnt. Vi har ikke så mange kapteinsemner. Ramberg spiller jo heller ikke fast, så vanskelig å vite hvem som burde vært kaptein av de som spiller fast. Ingen klare kandidater der.

Opprinnelig postet av MLarsen

Kvisvik var stor i dag, han spiller Thomassen god. 

Absolutt. Samarbeidet på venstrekanten funker veldig fint. Kvisvik er veldig flink til å hjelpe Thomassen

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340