Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 27 mai 09, 12:16
Endret: 27 mai 09, 15:20
Endret av: Holters

Sportsutvalget har levert sin innstilling til styrene, og på fredag skal FFK holde pressekonferanse angående hvilke spillere som får fornyet kontrakten.

De åtte spillerne som har kontrakter som nærmer seg slutten ifølge Aftenposten er Kasey Wehrman, Pål André Czwartek, Gardar Johannsson, Patrik Gerrbrand, Abgar Barsom, Agim Shabani, Martin Elvestad og Raymond Kvisvik.

Verken Lalawele Atakora, Levon Pachajyan eller Éverton Santos da Costa blir nevnt i artikkelen.

Hvem tror du får fornyet kontraktene sine?

Jeg tror Wehrman, Gerrbrand, Barsom og Johannsson har for stive lønnskrav til at de har noen fremtid i klubben, men mulig man strekker seg litt ekstra for Johannsson, som er den eneste målscoreren igjen i stallen.

Kvisvik har spilt forholdvis mye i år, og er lokal. Kanskje de klarer å bli enige om å møtes på midtveien? Czwarteks dager tror jeg dessverre nærmer seg slutten, da han ikke er noe førstevalg lenger, og kanskje er mettet selv? Håper han får et nytt år, da det er moro med en "legende" i stallen med tolv sesonger bak seg i klubben.

Shabani og Elvestad får sikkert kontrakter. Unge gutter som har vist at de duger som backup, og trolig er billige i drift.

Pachajyan blir sendt rett hjem til Sverige. Var vel ikke i kamptroppen mot Odd Grenland engang?

Lala og Everton er trolig for dyre i forhold til hva de har vist til nå. Kanskje man kan reforhandle opsjonen på førstnevnte? Sistnevnte tror jeg blir sendt rett tilbake til brasil om han ikke begynner å score mål snart...

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f