Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 26 mai 09, 21:14

Opprinnelig postet av Topscorer

Hvis denne tråden her er tenkt som diskusjon av ulike spillere så vil jeg trekke fram Staw mot Braathen. Slik Lasse har spilt nå må jaggu Erik være klar snart. Vi kan ikke ha en keeper som hver kamp driter seg ut og er direkte skyld i baklengsmål

Jeg er enig i at vi ikke kan ha en keeper som "driter seg ut" hver kamp, det tror jeg ingen er uenige i, men dømmer du ikke litt vel hardt her? Staw har hatt et par glipper så langt i sesongen. Jeg vil si at han har hatt en klar tabbe (sandefjord), en situasjon hvor han ble straffet med mål i mot etter å ha feilberegnet ball (Andre Muri sitt mål) og en situasjon hvor han kanskje kunne vært enda bedre (feltarbeidet mot brann). Andre situasjoner som noen mener er tabber (Da Kasey Wherman fintet ut Staw og Bojan Zajic sitt knallharde skudd i krysset) er jeg uenig i og er i alle fall ikke klare.

Da har vi fokusert utelukkende på det negative. Staw har langt i fra skilt seg ut blant andre keepere i TL negativt sett. Det skulle vært moro å sett hvilken innvirkning på keeperne det hadde hatt om media hadde fokusert utelukkende på gode ingripner. Jeg synes ikke vi skal overse alt det bra Staw også har gjort.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340