Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 26 mai 09, 20:21
Endret: 26 mai 09, 20:29
Endret av: schpa84

Det er ikke så rart at vi har svensker i klubben, når du sammenligner med andre tippeligaklubber. Det er bedre å satse på spillere du hvet hvor du har, enn å sjanse på noen du har sett i noen få kamper. Jeg skjønner bare ikke hvorfor du tar opp dette her.

 

Har fått inntrykk av at Grønhagen har hatt heller lite innflytelse på det sportslige. Sitter igjen med en følelse av at en trener i FFK kun er ansattt for å trene og lede de eksisterende spillerne. Det er klart at han har muligheten til å komme med sitt syn, men det hjelper pent lite når styret stemmer mot. Dette er ikke et problem som plutselig dukket opp når Grønis kom hit.

Grunnen til at KTE sluttet var at han ble overkjørt av Morgan. Så det er vel en viss kultur i FFK at treneren har lite makt.

 

Grunnen til at jeg ikke gidder t å svare Holters er fordi det virker som om uansett hva du snakker om, så skal han motsi. Har man noe å utsette på styre og stell i FFK er han der med en gang som en vaktbikkje. Har hatt mange diskusjoner med han, uten at det gir meg noe som helst. Kan diskutere med mange andre, og føle at det er givende uten at vi har blitt enige. Jeg orker ikke å sløse bort tid med å argumentere saklig når jeg like gjerne kunne snakket til en vegg.

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340