Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 26 mai 09, 19:06
Endret: 26 mai 09, 19:08
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Synes det blir feil. Hvorfor kan ikke administrasjonen gi signal om hva man har å rutte med av lønnsutgifter, og la den sportslige avdelingen avgjøre hvordan disse midlene skal brukes?

Administrasjon (representert ved Henriksen) og styret er ikke to sider av samme sak.

Trenere står ofte for en kortsiktig tankegang. De ønsker resultater raskest mulig og hovedsaklig i perioden de er trenere i klubben. Styret derimot må tenke langsiktig og regulere trenerens adferd, slik at disposisjonene man gjør gavner klubben i et langsiktig perspektiv. Det skal ikke være opp til en trener å foreta slike drastiske avgjørelser, men treneren kan komme med en innstilling til hvilke spillere han ønsker å satse på videre, og så får man ta stilling til dette. Er det konflikt mellom klubb og treners ønsker, så må man finne noen andre til å trene laget. Klubben (representert ved styret) må alltid være den ledende part for klubbens visjoner og strategi, og den skal ikke variere etter hvem som er hovedtrener, men man skal ansette en hovedtrener som passer i klubbens planer - aldri omvendt, altså regulere klubbens visjoner og strategi avhengig av hvem som er hovedtrener i nuet.

Når det er sagt, så har ikke FFKs styrer bevist noe som tyder på god, langsiktig tankegang.

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340