Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 mai 09, 09:38

Jeg så annen omgang i går, rakk ikke fram før på grunn av trafikkproblemer når vi kom fra familiebesøk i Stavanger, men det jeg så var etter mitt syn et FFK-lag som i øyeblikket må være tippeligaens klareste dumpekandidat.

Det finnes ikke noe skikkelig spillemønster, lang halvhøy ball opp til spillerne som må gå i duell med et godt midtstopperpar, og taper de fleste duellene. Forsøk på vingspill med Barsom ser helt hjelpeløst ut, spilleren som visstnok er like god på begge ben og kan gå begge veier, gjør som han alltid gjør, vender forutsigbart inn i banen, venter og ser, og så en dårlig pasning inn i midten.

Gashi, jobber bra, men elsker ballen, frakter og frakter, er han egentlig en lagspiller ? Og hvorfor lagets bestemann hittil i år, Ramberg ikke spiller er for meg en gåte. Ja, han har også sine svake kamper, men han er en fotballspiller, og i form og med selvtillitt så er han en av landets beste og mest kreative midtbanespillere. Gashi for mye credit fra publikum grunnet hard jobb og gjennvinning etc., men han scorer sjelden, og det er jo det han aller helst vil, der han frakter ball over halve banen og går seg fast, allt for ofte. Og Gashi, slutt å skylde på dommeren og klag på FFK-ledelsen, er du ikke profesjonell ? (Må legge til at jeg har sans for Gashi som person og spiller, men han slipper ballen altfor sjelden). Inn med Ramberg.

Everton er et kapittel for seg selv, han må vel dessverre synke inn i en tilstand av stadig dårligere selvtillitt. Ja- Han er fantastisk med sin teknikk men løper ikke allt ut i sanden ?  1 scoring på 20 kamper og 0 assist ? Og jeg ble en smule forbannet når han ga opp og ventet på straffe i går, slik ville aldri Gardar ha gjort, han ville sloss to the bitter end og kanskje scoret også, og hvis ikke, så hadde han fått straffe.  Jeg skjønner egentlig dommeren godt når han lar vær å blåse, når Everton blir helt passiv når Svindal legger armen på skulderen hans og holder litt igjen.

Askar imponerer meg, han har tatt tippeliganivået veldig godt, men har fortsatt mye å gå på, men det kommer.

Nå må FFK ta samling i bånn, slutte å furte over feil dommeravgjørelser og straffer man ikke får. Tabellen lyver ikke.

Hilsen en som møter opp på alle kampene, men som ikke har noe særlig greie på fotball, har aldri spilt selv.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340