Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 mai 09, 20:30

Aldri frispark på situasjonen i forkant av Kovacs sitt mål. Feil av Roy Helge Olsen, som etter min mening er en av de dårligste dommerne i Norge(ikke bare basert på denne kampen). Lasse Staw har en god redning på det påfølgende frisparket, men nok en gang klarer vi ikke å holde markeringene og være nøye med 2.ballen. Det går på konsenrasjon og vilje. Svakt.

At Grönhagen presterer å bytte inn Wehrman for Borges er flaut. Man ser på hele kroppsspråket hans at noe er gæærnt, og å gi ham kapteinsbindet er respektløs overfor de spillerne på laget som faktisk gjør en innsats. Staw skal ikke lastes for målet, det er Wehrman som trekker til seg beinet. Forferdelig vurdering av ham.

Jeg kan virkelig ikke skjønne det byttet. Wehrman får mest sannsynlig ikke kontrakt, hvorfor i helvete velger de da å gi ham så mye spilletid istedenfor feks. Hans Erik Ramberg?!? Herregud...

Ellers mener jeg at det er en soleklar straffe. At dommeren ikke blåser for det syns jeg derimot ikke er så rart. Så ekstremt som fokuset er på dommerne etter kampene(anført av tv2) skjønner jeg at dommerne vegrer seg for å blåse straffe til et bortelag. Dessverre.

Ellers syns jeg Askar gjør en veldig god kamp. Samme med Staw. Ros til ham! Han har hatt et par uheldige situasjoner ute i feltet, syns det er tøft av ham å fortsette å gå ut da. Heller at han går ut og feiler enn at han står på streken og ikke lærer! Borges var bra. Elsker spillestilen hans! Martinsen og Piiroja klarte seg greit på det lille som kom.

Czwartek, Adiyiah, Barsom, Èverton og Wehrman var ræva. Gashi, Kvisvik og Gardar var helt greie..

Kan bli en tung sesong, dette. Tror personlig ikke på nedrykk, men tipper vi ikke havner så veldig mye over streken..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340