Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 24 mai 09, 19:51
Endret: 25 mai 09, 10:48
Endret av: Rey

Da går vi mot vårt femte tap på seks kamper, og sjette på åtte kamper. Nå kan vi ikke lenger gjemme oss bak "uflaks" og "uflyt". Når det går system i prestasjonene slik som nå, så dreier det seg om udyktighet.

Nok en gang taper vi en kamp som er forholdvis jevnspilt. Vi produserer kanskje til og med flest sjanser. Vi kan rett og slett ikke fortsette med å tape de jevnspilte kampene. Da rykker vi rett ned. Og nå er det faktisk tilnærmet krise.

1-0 er en kombinasjon av at vi er uheldige for tida, men også udyktige. Det skal selvsagt aldri bli dømt frispark i duellen mellom Kovacs og Piiroja, men samtidig har Piiroja alle muligheter i hele verden til å forhindre at situasjonen aldri oppstår. Han har minst fem meter forsprang på ungareren, men velger å luntre etter ballen, og slipper Kovacs foran seg. Det er rett og slett forferdelig dårlig forsvarspill. Piiroja kunne avverget hele situasjonen som førte til frisparket. Et stort spørsmålstegn ved at Barsom (!) er den som markerer Kovacs på den påfølgende corneren, og det lukter litt frispark når Kovacs dytter bort Barsom.

2-0 er også en merkelig situasjon. Askar, som burde ha startet på kant på bekostning av Barsom, blir flyttet om under kampens gang. Frem til da hadde Askar stort sett hatt grei kontroll på venstrebacken. I den første duellen mellom Thomassen og Gulsvik, så blir førstnevnte rundlurt. Et enkelt skudd blir fyrt av, og av en eller annen helt ubegripelig årsak så velger Wehrman å løfte beinet. Staw, som sikkert er noe dekket, reagerer litt sent, og slipper inn målet. Svakt keeperspill, men også en helt merkelig handling av Wehrman.

På 0-0 hadde Everton vært helt usynelig etter innhoppet. Brått dribler han seg igjennom hele forsvaret til Odd, blir holdt, og stopper opp. Brasilianeren hadde alle muligheter til å avslutte angrepet, men velger å gå for straffe. Soleklar straffe, men hvorfor gi seg der? Tannløst.

FFK går også til verks med altfor stor respekt for Odd. Grönhagen er rett og slett feig på bortebane! Borges blir liggende svært lavt hele kampen. Gashi holder også igjen de fleste løpene sine, og backene står igjen. Når vi spiller med to så treige kanter som Barsom og Kvisvik, så må faktisk backene komme på overlapp. Det skjedde ikke i dag. Czwartek var vel ikke over midtbanelinja en eneste gang. Vi fyller rett og slett ikke på nok bakfra. Det er for få løp og for lite bevegelser på topp. Ønsker flere andre og tredjebevegelser, slik at vi ikke må slå på det første alternativet hver gang.

Barsom var direkte ræva i dag. Ubegripelige valg med og uten ball. Mottar en langpasning, en dårlig touch, og svirrer umiddelbart inn mot i midten. Ikke én gang forsøker han å holde bredden. Fryktelig ukonstruktiv og sinker spillet i dag. Trodde ikke det jeg så da 2-3 mann var på vei inn i feltet, og i stedet for å legge inn, så velger Barsom å trekke inn mot midten, og fyre av et svakt skudd fra skrå vinkel.

Czwartek hadde også store problemer.

... og Grönhagen stiller spørsmålstegn ved sin egen innsats etter dagens kamp.

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340