Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 20 mai 09, 18:08

Opprinnelig postet av Gardarson
Veldig bra at brh nå skal stå på midten! Dette har har jeg etterlyst lenge.

Men Thomas, er det han som har vært forsanger tidligere i år og delvis ifjol?!? Ikke noe vondt ment, men da ble jeg ikke veldig positivt overrasket! Synes rett å slett ikke han egner seg som forsanger. Sist hjemmekamp så jeg Glenn stort sett måtte "mime" flere av sangene og at Glenn med flere måtte fortelle hva som skulle synges. Men han skal få en ny sjanse!

Jeg synes som før at brh bør være forsangere, noe jeg regner med fort kommer til å skje med brh plassert på midten! Vi må hvertfall unngå at det til stadighet dras igang forskjellige sanger av både forsanger og brh!



BRH har gått med på å prøve å stå en kamp på midten av tribunen for å se om det fungerer noe bedre, så får vi ta en evaluering etter kampen på torsdag og se om det funket. Så folkens dere som står bak oss, regn med at dere går glipp av innmarsjen pga tostangs og flagg på tribunen, men sånn er det på supporterfeltet.

Ingen er født perfekt forsanger. Med litt trening er jeg sikker på at Thomas blir en fin forsanger etterhvert. Vi får bare prøve å gi han litt tid og fortelle han på en god måte hva som fungerer og ikke. Greia er at Thomas er den eneste som faktisk vil være forsanger om dagen, og da får han selvsagt sjansen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f