Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 20 mai 09, 16:04

Jeg vil gjerne få lov å rose FlightOfTheRat for et eksepsjonelt godt innlegg!

Helt personlig gir jeg blanke i hva spillere (og trenere) måtte gjøre utenfor kamp. Det har naturligvis en viss interesse hva de gjør på trening og i direkte FFK-sammenheng, men hva de gjør privat, på fritida, gir jeg blaffen i, og vil egentlig helst ikke vite noe særlig om heller. Presterer de (over tid, i det minste - jeg forlanger ikke topprestasjoner i hver kamp) for laget når de ikke er skada? Flott, det er egentlig alt jeg trenger å vite!

Så forstår jeg naturligvis de økonomiske hensynene klubben (eller ASA...) er nødt til å ta, og at det kan være nødvendig å kvitte seg med deler av spillerstallen av den grunn, men det er en annen diskusjon.

Jeg kunne tatt for meg enkeltspillere, men FlightOfTheRat har egentlig allerede gjort det. Wink Vil dog nevne Gardar allikevel! Han er "egentlig" middelmådig, hevdes det, gjør det dårlig på treninger osv., og overpresterte sannsynligvis i fjor. Okei... Vet vi at han da ikke kommer til å "overprestere" i år også? Skal vi ta en nærmere titt først? Gjerne for meg, i hvert fall! Ingen venta seg noe av Gardar i utgangspunktet, og han ble karakterisert som et bomkjøp allerede før han hadde tatt et eneste spark på ballen. Men sånn jeg ser det, har han - etter å  ha vært sterkt delaktig i å sikre en sølvmedalje i fjor for første gang siden jeg var 0 år - allerede kvalifisert seg til å bli betegna som et av FFKs beste varp de senere år, sammen med Bjørkøy.

Jeg sier ja takk til spillere som overpresterer i kamp!

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340