Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Captain Oats

Knøttespiller
Ble medlem: 25 sep 07
Innlegg: 65

Lagt til: 20 mai 09, 15:46

Opprinnelig postet av Lemmy

I vedtektene til PH står det at "Plankehaugens mål er å støtte FFK visuelt og verbalt under kamp". Det står ingenting om at enkeltmedlemmer synge.

Jeg syns at man bør synge om man står på PHfeltet, men det bør absolutt ikke være noen tvang. Nå vet jeg ingeting om hvordan BRH oppfører seg på tribunen, men jeg kan da ikke skjønne at de ser på kjeft som et godt virkemiddel for å få folk til å synge?

Enhver med litt innsikt i hvordan mennesker fungerer, vet at det skapes en langt bedre stemning om det er oppfordringer istedenfor kritikk. Istedenfor å rope "skjerp dere" eller lignende, vil det mest sannsynlig ha en mye bedre effekt om man roper "bli med og syng, folkens!". Det kan godt hende BRH gjør det allerede, jeg aner ikke.. Et lite tips er det nå uansett. :-)

Det var dette jeg mente med mitt tidligere innlegg.. Det nytter ikke å kjefte å smelle på alle mulige folk.. Før det evt er kommet et krav på at alle SKAL synge, så må man prøve å være så lugne mot hverandre som mulig! Møtet igår var vel et steg i riktig retning :D


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f