Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 19 mai 09, 12:26

Opprinnelig postet av Patrioten

Det er ikke bare de som forsvinner, dette er bare en begynnelse. Skjønner ikke hvorfor dere så superopptimistike ver gang det skjer noe negativt om FFK, hvorfor kan dere ikke være realitiske og si at det blir tøft?

Tror du har helt rett i at det vi ser av økonomiske nedganstider og medfølgende vansker bare er i begynnelsen. Men samtidig ser jeg ikke hvorfor dette skal ramme FFK spesielt. Med rom for enkelte spesielle unntak tror jeg alle fotballklubber i hele verden vil merke hardt de nye økonomiske tidene vi er på vei inn i.

Dette vil spillerne merke også. Kan være enkelte spillere mumler om å ville bort fordi de senest i fjor hadde veldig interessante kontraktstilbud fra andre klubber. Om det ikke har skjedd ennå så skjer det snart at de fleste slike spillere må innse at disse lukrative kontraktstilbudene stort sett ikke er der lenger. 

Nå skal jeg prøve å ikke hive meg på bølgen med å rakke ned på fotballspilleres intelligens etc, men jeg mistenker nok at enkelte spillere er relativt sene med å oppfatte at den lønnsfesten som de mest attraktive blant dem har opplevd de senere årene nå faktisk er over. Man kan ikke kreve lønn ut fra hvordan marked og tilbud var i fjor. Det tar nok litt tid før det poenget synker inn hos alle.

Så poenget er at dette blir tøft for alle klubber, og for alle spillere som har forventninger om å kunne leve godt av fotballen i årene framover. Jeg ser ingen grunn til at dette skal ble tøffere for FFK enn for andre klubber, eller at særlig mange av dagens FFK spillere vil få mer interessante tilbud andre steder.

Jeg tror det er realistisk å si at FFK har vel så gode muligheter til å klare seg godt framover som noen annen klubb i Norge i alle fall.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340